Seafood processing adding value through quick freezing, retortable packaging, and cook-chilling

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Venugopal, V. 1942-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC, 2006.
Subjects:
ISBN: 9781420027396
Physical Description: 485 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01172cam a2200301 a 4500
001 75506
003 CZ ZlUTB
005 20241024133242.0
006 m d
007 cr un
008 050426s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75506  |d 75506 
020 |a 9781420027396  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Venugopal, V.  |q (Vazhiyil),  |d 1942- 
245 1 0 |a Seafood processing  |h [elektronický zdroj] :  |b adding value through quick freezing, retortable packaging, and cook-chilling /  |c V. Venugopal. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 2006. 
300 |a 485 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fishery products  |x Preservation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781574446227 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420027396  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ