Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Pilar Buera, María del
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
SeriesFood preservation technology series ; 9
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420001181
DOI10.1201/9781420001181
Physical Description747 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75504
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170623.0
006 m d
007 cr un
008 050729s2006 flua sb 101 0 eng d
999 |c 75504  |d 75504 
020 |a 9781420001181  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by María del Pilar Buera ... [et al.]. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 747 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food preservation technology series ;  |v 9 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Water activity  |v Congresses. 
650 0 |a Food  |x Moisture  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Pilar Buera, María del. 
776 1 |z 9780849329937 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420001181 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ