Postharvest physiology and pathology of vegetables

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Bartz, Jerry A., 1942-, Brecht, Jeffrey K., 1942-, Weichmann, J.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : M. Dekker, c2003.
Edition: 2nd ed., rev. and expanded.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.)
Subjects:
ISBN: 9780203910092
Physical Description: xv, 733 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01553cam a2200361 a 4500
001 75499
003 CZ ZlUTB
005 20200530174502.0
006 m d
007 cr un
008 021107s2003 nyua sb 001 0 eng d
020 |a 9780203910092  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Postharvest physiology and pathology of vegetables  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Jerry A. Bartz, Jeffrey K. Brecht. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b M. Dekker,  |c c2003. 
300 |a xv, 733 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 123 
500 |a Rev. ed. of: Postharvest physiology of vegetables / edited by J. Weichmann. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Vegetables  |x Postharvest physiology. 
650 0 |a Vegetables  |x Postharvest diseases and injuries. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Bartz, Jerry A.,  |d 1942- 
700 1 |a Brecht, Jeffrey K.,  |d 1942- 
700 1 |a Weichmann, J.  |t Postharvest physiology of vegetables. 
776 1 |z 9780824706876 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203910092  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75499  |d 75499