Food protein analysis quantitative effects on processing

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Owusu-Apenten, R. K.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2002.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 118.
Subjects:
ISBN: 9780203910580
Physical Description: xi, 463 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01572cam a2200373 a 4500
001 75495
003 CZ ZlUTB
005 20241023144439.0
006 m d
007 cr un
008 020410s2002 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75495  |d 75495 
020 |a 9780203910580  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
060 0 0 |a W1  |b FO509P v.118 2002 
060 1 0 |a QU 55  |b O97f 2002 
100 1 |a Owusu-Apenten, R. K. 
245 1 0 |a Food protein analysis  |h [elektronický zdroj] :  |b quantitative effects on processing /  |c R.K. Owusu-Apenten. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2002. 
300 |a xi, 463 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 118 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Fundamental techniques -- pt. 2. Copper binding methods -- pt. 3. Dye binding methods -- pt. 4. Immunological methods for protein speciation -- pt. 5. Protein nutrient value. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Proteins  |x Analysis. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780824706845 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 118. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203910580  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ