Nutrition and cancer prevention

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Awad, Atif B., Bradford, Peter G.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC, Taylor & Francis, 2006.
Series: Nutrition and disease prevention; ; 4
Subjects:
ISBN: 9781420026399
Physical Description: 617 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01276cam a2200337 a 4500
001 75494
003 CZ ZlUTB
005 20241023144401.0
006 m d
007 cr un
008 050301s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75494  |d 75494 
020 |a 9781420026399  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Nutrition and cancer prevention  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Atif B. Awad, Peter G. Bradford. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC, Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 617 p. :  |b ill. 
490 0 |a Nutrition and disease prevention; ;  |v 4 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Cancer  |x Nutritional aspects. 
650 0 |a Cancer  |x Chemoprevention. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Awad, Atif B. 
700 1 |a Bradford, Peter G. 
776 1 |z 9780849339455 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420026399  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ