Bread staling

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Chinachoti, Pavinee., Vodovotz, Yael.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2001.
Series: CRC series in contemporary food science
Subjects:
ISBN: 9781420036671
Physical Description: 177 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01232cam a2200337 a 4500
001 75489
003 CZ ZlUTB
005 20241023105455.0
006 m d
007 cr un
008 000718s2001 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75489  |d 75489 
020 |a 9781420036671  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Bread staling  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Pavinee Chinachoti, Yael Vodovotz. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2001. 
300 |a 177 p. :  |b ill. 
490 0 |a CRC series in contemporary food science 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Bread  |x Analysis. 
650 0 |a Food spoilage. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Chinachoti, Pavinee. 
700 1 |a Vodovotz, Yael. 
776 1 |z 9780849387906 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420036671  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ