Handbook of food engineering practice

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Valentas, Kenneth J., 1938-, Rotstein, Enrique., Singh, R. Paul.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c1997.
Subjects:
ISBN: 9781420049077
Physical Description: 718 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01221cam a2200301 a 4500
001 75477
003 CZ ZlUTB
005 20200530174458.0
006 m d
007 cr un
008 961220s1997 flua sbf 001 0 eng d
020 |a 9781420049077  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of food engineering practice  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Kenneth J. Valentas, Enrique Rotstein, R. Paul Singh. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c1997. 
300 |a 718 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Valentas, Kenneth J.,  |d 1938- 
700 1 |a Rotstein, Enrique. 
700 1 |a Singh, R. Paul. 
776 1 |z 9780849386947 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420049077  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75477  |d 75477