Toxins in food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Dabrowski, Waldemar M., Sikorski, Zdzisław E.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, c2005.
Series: Chemical and functional properties of food components series
Subjects:
ISBN: 9780203502358
Physical Description: xi, 355 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01227cam a2200313 a 4500
001 75467
003 CZ ZlUTB
005 20200530174457.0
006 m d
007 cr un
008 040511s2005 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9780203502358  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Toxins in food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Waldemar M. Dabrowski, Zdzisław E. Sikorski. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2005. 
300 |a xi, 355 p. :  |b ill. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Toxicology. 
650 0 |a Toxins. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Dabrowski, Waldemar M. 
700 1 |a Sikorski, Zdzisław E. 
776 1 |z 9780849319044 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203502358  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75467  |d 75467