Processing foods quality optimization and process assessment

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Oliveira, Fernanda A. R., Oliveira, Jorge C.
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton, Fla. : CRC Press, c1999.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420049008
DOI10.1201/9781420049008
Physical Description415 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75462
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170622.0
006 m d
007 cr un
008 980917s1999 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75462  |d 75462 
020 |a 9781420049008  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Processing foods  |h [elektronický zdroj] :  |b quality optimization and process assessment /  |c edited by Fernanda A.R. Oliveira, Jorge C. Oliveira, with Marc E. Hendrickx, Deitrich Knorr, Leon G.M. Gorris. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c1999. 
300 |a 415 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Oliveira, Fernanda A. R. 
700 1 |a Oliveira, Jorge C. 
776 1 |z 9780849379055 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420049008 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ