Osmotic dehydration & vacuum impregnation applications in food industries

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Fito Maupoei, Pedro.
Format: eBook
Language: English
Published: Lancaster, Pa. : Technomic Pub., 2001.
Series: Food preservation technology series
Subjects:
ISBN: 9781420031836
Physical Description: xxiii, 257 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01284cam a2200325 a 4500
001 75450
003 CZ ZlUTB
005 20241022151225.0
006 m d
007 cr un
008 010330s2001 paua sb 001 0 eng d
999 |c 75450  |d 75450 
020 |a 9781420031836  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Osmotic dehydration & vacuum impregnation  |h [elektronický zdroj] :  |b applications in food industries /  |c edited by Pedro Fito ... [et al.]. 
246 3 |a Osmotic dehydration and vacuum impregnation 
260 |a Lancaster, Pa. :  |b Technomic Pub.,  |c 2001. 
300 |a xxiii, 257 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food preservation technology series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Drying. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Fito Maupoei, Pedro. 
776 1 |z 9781587160431 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780429132216  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ