Radionuclide concentrations in food and the environment

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pöschl, Michael., Nollet, Leo M. L., 1948-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, c2007.
Series: Food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781420019278
Physical Description: 458 p. : ill., maps.

Cover

Table of contents

LEADER 01267cam a2200313 a 4500
001 75446
003 CZ ZlUTB
005 20200530174455.0
006 m d
007 cr un
008 060206s2007 fluab sb 001 0 eng d
020 |a 9781420019278  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Radionuclide concentrations in food and the environment  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Michael Pöschl, Leo M.L. Nollet. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c c2007. 
300 |a 458 p. :  |b ill., maps. 
490 0 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Radioactive pollution. 
650 0 |a Radioactive contamination of food. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Pöschl, Michael. 
700 1 |a Nollet, Leo M. L.,  |d 1948- 
776 1 |z 9780849335945 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420019278  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75446  |d 75446