The CRC master keyword guide for food 21 CFR regulations of the Food and Drug Administration, 2003-2004.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : Interpharm/CRC, 2004.
Subjects:
ISBN: 9780203504529
Physical Description: iv, 1,280 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01115nam a2200277 a 4500
001 75443
003 CZ ZlUTB
005 20200530174455.0
006 m d
007 cr un
008 090601s2004 flua si 001 0 eng d
020 |a 9780203504529  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
043 |a n-us--- 
245 0 4 |a The CRC master keyword guide for food  |h [elektronický zdroj] :  |b 21 CFR regulations of the Food and Drug Administration, 2003-2004. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b Interpharm/CRC,  |c 2004. 
300 |a iv, 1,280 p. :  |b ill. 
500 |a Includes index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food law and legislation  |z United States  |v Indexes. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780849319884 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203504529  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75443  |d 75443