Novel food processing technologies

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Tapia, María S., Cano, M. Pilar.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2005.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 141.
Subjects:
ISBN: 9780203997277
Physical Description: xiv, 692 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01465cam a2200349 a 4500
001 75439
003 CZ ZlUTB
005 20241022144818.0
006 m d
007 cr un
008 050114s2005 flua fsb 101 0 eng d
999 |c 75439  |d 75439 
020 |a 9780203997277  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Novel food processing technologies  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, María S. Tapia, M. Pilar Cano ; associate editors, Olga Martín-Belloso, Antonio Martínez. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2005. 
300 |a xiv, 692 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 141 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |x Technological innovations  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Barbosa-Cánovas, Gustavo V. 
700 1 |a Tapia, María S. 
700 1 |a Cano, M. Pilar. 
776 1 |z 9780824753337 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 141. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203997277  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ