Handbook of food analysis instruments

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Ötleş, Semih
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2008.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420045673
DOI10.1201/9781420045673
Physical Description544 p.

Cover

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 75432
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170621.0
006 m d
007 cr un
008 080325s2008 flu sbf 001 0 eng d
999 |c 75432  |d 75432 
020 |a 9781420045673  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of food analysis instruments  |h [elektronický zdroj] /  |c editor, Semih Ötleş. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2008. 
300 |a 544 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis  |x Equipment and supplies  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ötleş, Semih. 
776 1 |z 9781420045666 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420045673 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ