Ingredient interactions effects on food quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Gaonkar, Anilkumar G., 1954-, McPherson, Andrew.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
Edition: 2nd ed.
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 154.
Subjects:
ISBN: 9781420028133
Physical Description: 554 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01424cam a2200373 a 4500
001 75426
003 CZ ZlUTB
005 20241022142228.0
006 m d
007 cr un
008 050727s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75426  |d 75426 
020 |a 9781420028133  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Ingredient interactions  |h [elektronický zdroj] :  |b effects on food quality /  |c edited by Anilkuma G. Gaonkar, Andrew McPherson. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 554 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 154 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Composition. 
650 0 |a Food additives  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Gaonkar, Anilkumar G.,  |d 1954- 
700 1 |a McPherson, Andrew. 
776 1 |z 9780824757489 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 154. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420028133  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ