Handbook of fermented functional foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Farnworth, Edward R.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, 2003.
Series: Functional foods & nutraceuticals series.
Subjects:
ISBN: 9780203009727
Physical Description: 390 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01338cam a2200337 a 4500
001 75415
003 CZ ZlUTB
005 20241022134120.0
006 m d
007 cr un
008 021024s2003 flua sbf 001 0 eng d
999 |c 75415  |d 75415 
020 |a 9780203009727  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of fermented functional foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Edward R. Farnworth. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c 2003. 
300 |a 390 p. :  |b ill. 
490 1 |a Functional foods and nutraceuticals series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Functional foods  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Fermented foods  |x Health aspects  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Farnworth, Edward R. 
776 1 |z 9780849313721 
830 0 |a Functional foods & nutraceuticals series. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203009727  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ