Food quality assurance principles and practices

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Alli, Inteaz.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2004.
Subjects:
ISBN: 9780203484883
Physical Description: 151 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01122cam a2200301 a 4500
001 75411
003 CZ ZlUTB
005 20241022133105.0
006 m d
007 cr un
008 030227s2004 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75411  |d 75411 
020 |a 9780203484883  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Alli, Inteaz. 
245 1 0 |a Food quality assurance  |h [elektronický zdroj] :  |b principles and practices /  |c Inteaz Alli. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2004. 
300 |a 151 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781566769303 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203484883  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ