Flavonoids chemistry, biochemistry, and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Andersen, Oyvind M., Markham, Kenneth R.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC, Taylor & Francis, 2006.
Subjects:
ISBN: 9781420039443
Physical Description: 1237 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01200cam a2200313 a 4500
001 75409
003 CZ ZlUTB
005 20241022132907.0
006 m d
007 cr un
008 050518s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75409  |d 75409 
020 |a 9781420039443  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Flavonoids  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry, biochemistry, and applications /  |c edited by Oyvind M. Andersen, Kenneth R. Markham. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC, Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 1237 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Flavonoids. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Andersen, Oyvind M. 
700 1 |a Markham, Kenneth R. 
776 1 |z 9780849320217 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420039443  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ