Seafood and freshwater toxins pharmacology, physiology, and detection

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Batana, Luis M., 1959-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2000.
Series: Food science and technology
Subjects:
ISBN: 9780203909539
Physical Description: xii, 798 p. : ill., maps.

Cover

Table of contents

LEADER 01200cam a2200301 a 4500
001 75407
003 CZ ZlUTB
005 20200530174450.0
006 m d
007 cr un
008 000524s2000 nyuab sb 001 0 eng d
020 |a 9780203909539  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Seafood and freshwater toxins  |h [elektronický zdroj] :  |b pharmacology, physiology, and detection /  |c edited by Luis M. Botana. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2000. 
300 |a xii, 798 p. :  |b ill., maps. 
490 0 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Marine toxins. 
650 0 |a Poisonous shellfish. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Batana, Luis M.,  |d 1959- 
776 1 |z 9780824789565 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203909539  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75407  |d 75407