Physical principles of food preservation

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karel, Marcus.
Other Authors: Lund, Daryl B.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : M. Dekker, c2003.
Edition: 2nd ed., rev. and expanded /
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 129.
Subjects:
ISBN: 9780203911792
Physical Description: xxii, 603 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01319cam a2200349 a 4500
001 75401
003 CZ ZlUTB
005 20241022132253.0
006 m d
007 cr un
008 040116s2003 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75401  |d 75401 
020 |a 9780203911792  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Karel, Marcus. 
245 1 0 |a Physical principles of food preservation  |h [elektronický zdroj]. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded /  |b Marcus Karel, Daryl B. Lund. 
260 |a New York :  |b M. Dekker,  |c c2003. 
300 |a xxii, 603 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 129 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Preservation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Lund, Daryl B. 
776 1 |z 9780824740634 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 129. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203911792  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ