Pulsed electric fields in food processing fundamental aspects and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Zhang, Q. Howard., Tabilo-Munizaga, Gipsy.
Format: eBook
Language: English
Published: Lancaster, Pa. : Technomic Pub. Co., c2001.
Series: Food preservation technology series
Subjects:
ISBN: 9781420015102
Physical Description: xxi, 268 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01379cam a2200325 a 4500
001 75397
003 CZ ZlUTB
005 20200530174449.0
006 m d
007 cr un
008 001204s2001 paua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420015102  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Pulsed electric fields in food processing  |h [elektronický zdroj] :  |b fundamental aspects and applications /  |c edited by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Q. Howard Zhang, Gipsy Tabilo-Munizaga. 
260 |a Lancaster, Pa. :  |b Technomic Pub. Co.,  |c c2001. 
300 |a xxi, 268 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food preservation technology series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Preservation. 
650 0 |a Electric fields  |x Industrial applications. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Barbosa-Cánovas, Gustavo V. 
700 1 |a Zhang, Q. Howard. 
700 1 |a Tabilo-Munizaga, Gipsy. 
776 1 |z 9781566767835 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420015102  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75397  |d 75397