Surimi and surimi seafood

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Park, Jae Won, 1953-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : Taylor & Francis, 2005.
Edition: 2nd ed.
Series: Food science and technology ; 142
Subjects:
ISBN: 9781420028041
Physical Description: xxix, 923 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01216cam a2200337 a 4500
001 75394
003 CZ ZlUTB
005 20241021170506.0
006 m d
007 cr un
008 041001s2005 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75394  |d 75394 
020 |a 9781420028041  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Surimi and surimi seafood  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Jae W. Park. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b Taylor & Francis,  |c 2005. 
300 |a xxix, 923 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food science and technology ;  |v 142 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Surimi. 
650 0 |a Fishery processing. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Park, Jae Won,  |d 1953- 
776 1 |z 9780824726492 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420028041  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ