Food properties handbook

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Rahman, Shafiur.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis Group, 2009.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420003093
Physical Description: xvi, 861 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01260nam a2200337 a 4500
001 75390
003 CZ ZlUTB
005 20241021165233.0
006 m d
007 cr un
008 080429s2009 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75390  |d 75390 
020 |a 9781420003093  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food properties handbook  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by M. Shafiur Rahman. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press/Taylor & Francis Group,  |c 2009. 
300 |a xvi, 861 p. :  |b ill. 
500 |a Previous edition has main entry under Rahman, Shafiur. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Rahman, Shafiur. 
776 1 |z 9780849350054 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420003093  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ