Natural food antimicrobial systems

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Naidu, A. S.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, 2000.
Subjects:
ISBN: 9781420039368
Physical Description: 818 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01186nam a2200337 a 4500
001 75387
003 CZ ZlUTB
005 20241021165037.0
006 m d
007 cr un
008 000323s2000 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75387  |d 75387 
020 |a 9781420039368  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Naidu, A. S. 
245 1 0 |a Natural food antimicrobial systems  |h [elektronický zdroj] /  |c A.S. Naidu. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c 2000. 
300 |a 818 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Natural products. 
650 0 |a Anti-infective agents. 
650 0 |a Antibiosis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780849320477 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780367801779  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ