Handbook of food and beverage fermentation technology

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hui, Y. H.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2004.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 134.
Subjects:
ISBN: 9780203913550
Physical Description: xii, 919 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01428cam a2200337 a 4500
001 75375
003 CZ ZlUTB
005 20200530174446.0
006 m d
007 cr un
008 040604s2004 nyua sbf 001 0 eng d
020 |a 9780203913550  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of food and beverage fermentation technology  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 
246 3 0 |a Food and beverage fermentation technology 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2004. 
300 |a xii, 919 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 134 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fermented foods  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Beverages  |x Microbiology  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Fermentation  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Hui, Y. H.  |q (Yiu H.) 
776 1 |z 9780824747800 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 134. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203913550  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75375  |d 75375