Physical properties of lipids

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Marangoni, Alejandro G., 1965-, Narine, Suresh.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2002.
Subjects:
ISBN: 9780203909171
Physical Description: x, 589 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01222cam a2200325 a 4500
001 75373
003 CZ ZlUTB
005 20241021162105.0
006 m d
007 cr un
008 020201s2002 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75373  |d 75373 
020 |a 9780203909171  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Physical properties of lipids  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Alejandro G. Marangoni, Suresh S. Narine. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2002. 
300 |a x, 589 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lipids  |x Properties. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Marangoni, Alejandro G.,  |d 1965- 
700 1 |a Narine, Suresh. 
776 1 |z 9780824700058 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203909171  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ