Fat crystal networks

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marangoni, Alejandro G., 1965-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2005.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 140.
Subjects:
ISBN: 9781420030549
Physical Description: viii, 854 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01293cam a2200349 a 4500
001 75372
003 CZ ZlUTB
005 20241021162018.0
006 m d
007 cr un
008 050110s2005 nyua s 001 0 eng d
999 |c 75372  |d 75372 
020 |a 9781420030549  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Marangoni, Alejandro G.,  |d 1965- 
245 1 0 |a Fat crystal networks  |h [elektronický zdroj] /  |c Alejandro G. Marangoni. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2005. 
300 |a viii, 854 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 140 
500 |a Includes index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lipids  |x Microstructure. 
650 0 |a Crystals  |x Mathematical models. 
650 0 |a Crystallography. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780824740757 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 140. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420030549  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ