Meat science and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hui, Y. H.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2001.
Subjects:
ISBN: 9780203908082
Physical Description: xv, 710 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01383cam a2200325 a 4500
001 75368
003 CZ ZlUTB
005 20241021155503.0
006 m d
007 cr un
008 020104s2001 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75368  |d 75368 
020 |a 9780203908082  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Meat science and applications  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2001. 
300 |a xv, 710 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a Meat science: chemistry, biochemistry, and biotechnology -- Meat safety -- Slaughtering and carcass processing -- Processing meats -- Meat production by-products, worker's safety, and waste managenent [i.e. management]. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Meat. 
650 0 |a Meat industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Hui, Y. H.  |q (Yiu H.) 
776 1 |z 9780824705480 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203908082  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ