Microbial safety of minimally processed foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Novak, John S., Sapers, Gerald M., Juneja, Vijay K., 1956-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2003.
Subjects:
ISBN: 9781420031850
Physical Description: 343 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01232cam a2200313 a 4500
001 75355
003 CZ ZlUTB
005 20200530174444.0
006 m d
007 cr un
008 020627s2003 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420031850  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Microbial safety of minimally processed foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by John S. Novak, Gerald M. Sapers, and Vijay K. Juneja. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2003. 
300 |a 343 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x Safety measures. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Novak, John S. 
700 1 |a Sapers, Gerald M. 
700 1 |a Juneja, Vijay K.,  |d 1956- 
776 1 |z 9781587160417 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420031850  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75355  |d 75355