Modeling microbial responses in foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: McKellar, Robin C., 1949-, Lu, Xuewen.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2004.
Series: CRC series in contemporary food science
Subjects:
ISBN: 9780203503942
Physical Description: 343 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01182cam a2200301 a 4500
001 75351
003 CZ ZlUTB
005 20200530174443.0
006 m d
007 cr un
008 030729s2004 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9780203503942  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Modeling microbial responses in foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Robin C. McKellar, Xuewen Lu. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2004. 
300 |a 343 p. :  |b ill. 
490 0 |a CRC series in contemporary food science 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a McKellar, Robin C.,  |d 1949- 
700 1 |a Lu, Xuewen. 
776 1 |z 9780849312373 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203503942  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75351  |d 75351