Handbook of dietary fiber

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Cho, Sungsoo., Dreher, Mark L., 1951-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : M. Dekker, c2001.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 113.
Subjects:
ISBN: 9780203904220
Physical Description: xiii, 868 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01315cam a2200337 a 4500
001 75350
003 CZ ZlUTB
005 20241021152418.0
006 m d
007 cr un
008 010615s2001 nyua sbf 001 0 eng d
999 |c 75350  |d 75350 
020 |a 9780203904220  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of dietary fiber  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Susan Sungsoo Cho, Mark L. Dreher. 
260 |a New York :  |b M. Dekker,  |c c2001. 
300 |a xiii, 868 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 113 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fiber in human nutrition  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Cho, Sungsoo. 
700 1 |a Dreher, Mark L.,  |d 1951- 
776 1 |z 9780824789602 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 113. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203904220  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ