Advanced technologies for meat processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Nollet, Leo M. L., 1948-, Toldrá, Fidel.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 158.
Subjects:
ISBN: 9781420017311
Physical Description: 483 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01332cam a2200349 a 4500
001 75346
003 CZ ZlUTB
005 20241021152137.0
006 m d
007 cr un
008 050826s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75346  |d 75346 
020 |a 9781420017311  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Advanced technologies for meat processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 483 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 158 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Meat. 
650 0 |a Meat industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Nollet, Leo M. L.,  |d 1948- 
700 1 |a Toldrá, Fidel. 
776 1 |z 9781574445879 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 158. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420017311  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ