Food emulsions principles, practices, and techniques

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: McClements, D. J.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2005.
Edition: 2nd ed.
Series: CRC series in contemporary food science
Subjects:
ISBN: 9781420039436
Physical Description: 609 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01235cam a2200337 a 4500
001 75339
003 CZ ZlUTB
005 20241021150814.0
006 m d
007 cr un
008 040722s2005 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75339  |d 75339 
020 |a 9781420039436  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a McClements, D. J. 
245 1 0 |a Food emulsions  |h [elektronický zdroj] :  |b principles, practices, and techniques /  |c David Julian McClements. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2005. 
300 |a 609 p. :  |b ill. 
490 0 |a CRC series in contemporary food science 
504 |a Includes bibliographical references (p. 545-595) and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Emulsions. 
650 0 |a Food. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780849320231 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420039436  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ