Food phytates

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Reddy, N. R., Sathe, Shridhar K.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, c2002.
Subjects:
ISBN: 9781420014419
Physical Description: xv, 258 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01208cam a2200325 a 4500
001 75326
003 CZ ZlUTB
005 20241021133040.0
006 m d
007 cr un
008 010910s2002 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75326  |d 75326 
020 |a 9781420014419  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food phytates  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by N. Rukma Reddy, Shridhar K. Sathe. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2002. 
300 |a xv, 258 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Phytic acid  |x Derivatives  |x Physiological effect. 
650 0 |a Food  |x Composition. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Reddy, N. R. 
700 1 |a Sathe, Shridhar K. 
776 1 |z 9781566768672 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420014419  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ