Microbiology of fruits and vegetables

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Sapers, Gerald M., Gorny, James R., Yousef, Ahmed Elmeleigy.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : Taylor and Francis, 2005.
Subjects:
ISBN: 9781420038934
Physical Description: 634 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01275cam a2200337 a 4500
001 75322
003 CZ ZlUTB
005 20241021132142.0
006 m d
007 cr un
008 050510s2005 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75322  |d 75322 
020 |a 9781420038934  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Microbiology of fruits and vegetables  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Gerald M. Sapers, James R. Gorny, Ahmed E. Yousef. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b Taylor and Francis,  |c 2005. 
300 |a 634 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fruit  |x Microbiology. 
650 0 |a Vegetables  |x Microbiology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Sapers, Gerald M. 
700 1 |a Gorny, James R. 
700 1 |a Yousef, Ahmed Elmeleigy. 
776 1 |z 9780849322617 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420038934  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ