Food processing principles and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Ramaswamy, Hosahalli S.
Other Authors Marcotte, Michelle
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2006.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9780203485248
DOI10.1201/9780203485248
Physical Description420 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75321
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170619.0
006 m d
007 cr un
008 041215s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75321  |d 75321 
020 |a 9780203485248  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Ramaswamy, Hosahalli S. 
245 1 0 |a Food processing  |h [elektronický zdroj] :  |b principles and applications /  |c Hosahalli Ramaswamy, Michele Marcotte. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2006. 
300 |a 420 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 399-406) and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Marcotte, Michelle. 
776 1 |z 9781587160080 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203485248 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ