Vitamin analysis for the health and food sciences

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Eitenmiller, Ronald R. 1944-
Other Authors: Landen, W. O., Ye Lin
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2007.
Edition: 2nd Edition
Subjects:
ISBN: 9781420050165
9780429129209
Physical Description: 518 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01284cam a2200349 a 4500
001 75317
003 CZ ZlUTB
005 20241021131544.0
006 m d
007 cr un
008 980514s1999 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75317  |d 75317 
020 |a 9781420050165  |q (e-book :  |q PDF) 
020 |a 9780429129209 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Eitenmiller, Ronald R.  |q (Ronald Ray),  |d 1944- 
245 1 0 |a Vitamin analysis for the health and food sciences  |h [elektronický zdroj] /  |c Ronald R. Eitenmiller, W.O. Landen, Jr., Lin Ye 
250 |a 2nd Edition 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2007. 
300 |a 518 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Vitamins  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Landen, W. O. 
700 1 |a Ye Lin 
776 1 |z 9780849326684 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420009750  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ