|
|
|
|
LEADER |
01182cam a2200301 a 4500 |
001 |
75314 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20200530174438.0 |
006 |
m d |
007 |
cr un |
008 |
010405s2001 paua sb 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781420031812
|q (e-book :
|q PDF)
|
040 |
|
|
|a FlBoTFG
|c FlBoTFG
|
100 |
1 |
|
|a Brody, Aaron L.
|
245 |
1 |
0 |
|a Active packaging for food applications
|h [elektronický zdroj] /
|c Aaron L. Brody, Eugene R. Strupinsky, Lauri R. Kline.
|
260 |
|
|
|a Lancaster, Pa. :
|b Technomic Pub. Co.,
|c 2001.
|
300 |
|
|
|a xviii, 218 p. :
|b ill.
|
504 |
|
|
|a Includes bibliographical references and index.
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Packaging.
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Strupinsky, Eugene R.
|
700 |
1 |
|
|a Kline, Lauri R.
|
776 |
1 |
|
|z 9781587160455
|
856 |
4 |
0 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420031812
|y Plný text
|
992 |
|
|
|a BK
|c EBOOK-TN
|c FOODNB
|
999 |
|
|
|c 75314
|d 75314
|