Food and nutritional toxicology

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Omaye, Stanley T.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2004.
Subjects:
ISBN: 9780203485309
Physical Description: 319 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01053cam a2200277 a 4500
001 75301
003 CZ ZlUTB
005 20200530174436.0
006 m d
007 cr un
008 030909s2004 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9780203485309  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Omaye, Stanley T. 
245 1 0 |a Food and nutritional toxicology  |h [elektronický zdroj] /  |c Stanley T. Omaye. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2004. 
300 |a 319 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Toxicology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781587160714 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9780203485309  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75301  |d 75301