Handbook of nutrition and food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Berdanier, Carolyn D.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, 2002.
Subjects:
ISBN: 9781420038392
Physical Description: 1533 p., [11] p. of plates : ill. (some col.).

Cover

Table of contents

LEADER 01178cam a2200289 a 4500
001 75300
003 CZ ZlUTB
005 20200530174436.0
006 m d
007 cr un
008 010501s2002 fluaf sbf 001 0 eng d
020 |a 9781420038392  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of nutrition and food  |h [elektronický zdroj] /  |c Carolyn D. Berdanier ... [et al.]. 
246 3 0 |a CRC handbook of nutrition and food 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c 2002. 
300 |a 1533 p., [11] p. of plates :  |b ill. (some col.). 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Nutrition  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Berdanier, Carolyn D. 
776 1 |z 9780849327056 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420038392  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75300  |d 75300