Transport phenomena in food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Welti-Chanes, Jorge., Vélez-Ruiz, Jorge Fernando, 1955-, Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2003.
Series: Food preservation technology series
Subjects:
ISBN: 9781420006261
Physical Description: 545 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01400cam a2200361 a 4500
001 75295
003 CZ ZlUTB
005 20241021115229.0
006 m d
007 cr un
008 020624s2003 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75295  |d 75295 
020 |a 9781420006261  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Transport phenomena in food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Jorge Welti-Chanes, Jorge F. Vélez-Ruiz, Gustavo V. Barbosa-Cánovas. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2003. 
300 |a 545 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food preservation technology series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Effect of heat on. 
650 0 |a Transport theory. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Welti-Chanes, Jorge. 
700 1 |a Vélez-Ruiz, Jorge Fernando,  |d 1955- 
700 1 |a Barbosa-Cánovas, Gustavo V. 
776 1 |z 9781566769938 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420006261  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ