Genetic variation in taste sensitivity

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Prescott, John, 1954-, Tepper, Beverly J.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, Inc., c2004.
Series: Food science and technology ; 135
Subjects:
ISBN: 9780203023433
Physical Description: x, 255 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01389cam a2200361 a 4500
001 75293
003 CZ ZlUTB
005 20241021115056.0
006 m d
007 cr un
008 040913s2004 nyua sb 101 0 eng d
999 |c 75293  |d 75293 
020 |a 9780203023433  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Genetic variation in taste sensitivity  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by John Prescott, Beverly J. Tepper. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker, Inc.,  |c c2004. 
300 |a x, 255 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food science and technology ;  |v 135 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Taste  |v Congresses. 
650 0 |a Bitterness (Taste)  |v Congresses. 
650 0 |a Human genetics  |x Variation  |v Congresses. 
650 0 |a Food  |x Sensory evaluation  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Prescott, John,  |d 1954- 
700 1 |a Tepper, Beverly J. 
776 1 |z 9780824740870 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203023433  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ