Functional food ingredients and nutraceuticals processing and technologies

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Shi, John.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, c2007.
Series: Functional foods & nutraceuticals series.
Subjects:
ISBN: 9781420004076
Physical Description: 427 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01226cam a2200301 a 4500
001 75292
003 CZ ZlUTB
005 20200530174435.0
006 m d
007 cr un
008 060303s2007 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420004076  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Functional food ingredients and nutraceuticals  |h [elektronický zdroj] :  |b processing and technologies /  |c edited by John Shi. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c c2007. 
300 |a 427 p. :  |b ill. 
490 1 |a Functional foods and nutraceuticals series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Functional foods. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Shi, John. 
776 1 |z 9780849324413 
830 0 |a Functional foods & nutraceuticals series. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420004076  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75292  |d 75292