Citrus the genus citrus

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Dugo, Giovanni., Di Giacomo, Angelo.
Format: eBook
Language: English
Published: London ; New York : Taylor & Francis, 2002.
Series: Medicinal and aromatic plants--industrial profiles ; v. 26
Subjects:
ISBN: 9780203216613
Physical Description: xiv, 642 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01331cam a2200349 a 4500
001 75288
003 CZ ZlUTB
005 20241021114540.0
006 m d
007 cr un
008 060315s2002 enka sb 001 0 eng d
999 |c 75288  |d 75288 
020 |a 9780203216613  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Citrus  |h [elektronický zdroj] :  |b the genus citrus /  |c edited by Giovanni Dugo and Angelo Di Giacomo. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Taylor & Francis,  |c 2002. 
300 |a xiv, 642 p. :  |b ill. 
490 0 |a Medicinal and aromatic plants--industrial profiles ;  |v v. 26 
504 |a Includes bibliographical references and indexes. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Citrus  |x Industrial applications. 
650 0 |a Citrus  |x Therapeutic use. 
650 0 |a Citrus. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Dugo, Giovanni. 
700 1 |a Di Giacomo, Angelo. 
776 1 |z 9780415284912 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203216613  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ