Chirurgie - Pokrivčák, Tomáš, 1984- (Triton, 2014)
Publikace obsahuje nejdůležitější informace z fyziologie, klinických projevů, diagnostiky a terapie jednotlivých nemocnění. Je určena studentům posledních ročníků lékařských fakult i absolventům medicíny.
Keywords: chirurgie; surgery; kolektivní monografie; collective monographs