Kvantitativní analýza kontextu - Cvrček, Václav, 1981- (NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2013)
Jazykovědná studie, jež se zabývá statistickými metodami identifikace slov podle kontextového chování a sousedství.
Pod názvem: Ústav Českého národního korpusu
Keywords: textová analýza; kontext (lingvistika); syntagmatika; kvantitativní lingvistika; korpusová lingvistika; textual criticism; context (linguistics); syntagmatic organization language; quantitative linguistics; corpus linguistics; monografie; monographs