Profesionální fundraising : jak se osvobodit od finanční závislosti - Ledvinová, Jana (Akademie múzických umění v Praze, 2013)
Příručka z oblasti financování neziskového kulturního sektoru přináší informace o profesionálním fundraisingu a jeho zavedení do systému řízení organizace, s důrazem na prodrobný rozbor nástrojů pro stanovení hlavních strategií a cílů fundraisingu.
Na obálce nad názvem: Akademie múzických umění v Praze, Divadelní fakulta, katedra produkce
Keywords: fundraising; kultura -- financování; financování institucí a organizací; fund raising; culture -- financing; financing of institutions and organizations; příručky; handbooks, manuals, etc