Profesionální fundraising : jak se osvobodit od finanční závislosti - Ledvinová, Jana (Management umění - umění managementu, 2013)
Příručka z oblasti financování neziskového kulturního sektoru přináší informace o profesionálním fundraisingu a jeho zavedení do systému řízení organizace, s důrazem na prodrobný rozbor nástrojů pro stanovení hlavních strategií a cílů fundraisingu.