Moderní analýza biologických dat. 1. díl, - Pekár, Stano, 1970-; Brabec, Marek, 1966- (Scientia, 2009)
Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: biologická data; analýza dat; statistické modely; R (software); biological data; data analysis; statistical models; příručky; handbooks, manuals, etc