Úspěšný obchodní zástupce : etiketa, komunikace, prezentace, dress code - Špaček, Ladislav, 1949- (Fragment, 2014)
Odborník na etiketu poskytuje rady pro úspěšné podnikání, začíná psaním životopisu, přijímacím pohovorem. Věnuje se komunikaci s klientem, business etiketě, schůzce v restauračním zařízení a jiným společenským akcím. Nechybí vhodné oblékání pro ženy i muže.
Keywords: společenské chování; komunikační dovednosti; manažerská etiketa; manažerská komunikace; úspěch; etiquette; communication skills; business etiquette; communication in management; success; příručky; handbooks, manuals, etc